„Vacanţa veseliei” - Distracţie în Grădina Publică

„Vacanţa veseliei” - Distracţie în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zilele trecute, în Grădina Publică, membrii ansamblurilor „Estrada Copiilor” şi „Tinere talente”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor (instructor Andreea Ignat), au prezentat spectacolul caritabil „Vacanţa veseliei”, dedicat copiilor de la Fundaţia „Familia”.

În faţa un public numeros, micii şi marii artişti s-au comportat profesionist. Spectacolul a fost prezentat de scriitoarea Angela Baciu şi a început cu o paradă de modă inedită, ecologică, costumele fiind realizate din materiale ecologice, în culori vesele, de vară.

Au evoluat pe scenă: Denisa Petrea, formaţia „Ritmic” (cu un dans premiat la Vaslui, în luna mai - locul 1), Daniela Negoiţă şi Răzvan Pripoaie (locul 3 la Focşani, în luna iunie), voluntarii Fundaţiei „Familia”, formaţia „Piticot”, formaţiile „Angelli” şi „Kristal”, Andreea Ion şi Bianca Ivanov, Mitzura Pentiuc, Irina Coşniţă, Laura Darie, Ansamblul „Estrada Copiilor”.

O adevărată surpriză de final a fost prezenţa pe scenă a cunoscutei soliste Andreea Ignat, care a prezentat noul său proiect muzical, o piesă veselă, de vacanţă, „El ritmo del amor”, care a fost deja difuzată pe postul TVR2, în cadrul emisiunii „Tonomatul de pe 2”, la Neptun TV, precum şi în emisiunea „Poveştiri adevărate”, de pe „Acasă Tv”.

Iniţiativa organizării spectacolului i-a aparţinut doamnei Mariana Robea, directorul Fundaţiei „Familia” din Galaţi. Realizatorii de la Departamentul Cultural al Casei de Cultură a Sindicatelor aduc mulţumiri Primăriei Galaţi, care le-a pus la dispoziţie scena, scaunele şi tot ce au avut nevoie pentru buna desfăşurare a evenimentului.

Citit 1782 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.