Patinezi şi donezi

Patinezi şi donezi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism (APCA) organizează, în parteneriat cu Fundaţia Sportul Gălăţean, astăzi, evenimentul caritabil "Visuri pe gheaţă", ediţia a IV-a, începând cu ora 16,30, la Patinoarul "Dunărea". Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri necesare pentru participarea copiilor cu autism din APCA la tabăra "Zâmbete pe schiuri V". Gălăţenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare să patineze, să doneze şi să sprijine împlinirea acestui vis. La intrare va fi o expoziţie de obiecte hand-made, cu vânzare în scop caritabil, realizate de voluntarii din APCA. Biletele costă 25 de lei fiecare (fiind incluse atât intrarea, cât şi închirierea patinelor) şi pot fi achiziţionate de la intrarea în patinoar.

Citit 457 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2018 19:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro