INCENDIU la un service auto improvizat. Două mașini, făcute scrum

INCENDIU la un service auto improvizat. Două mașini, făcute scrum
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Incendiu pe strada Aurel Vlaicu. Două mașini au fost distruse după ce garajul în care se aflau a luat foc. Din cauza incendiului, o a treia mașină, care era parcată lângă garaj a fost avariată. La fața locului, au fost trimise cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și o ambulanță.

Pompierii au scos din interiorul garajului cinci butelii de oxigen. În incinta garajului, care avea două încăperi, funcționa un service auto improvizat.

”La fața locului, au intervenit cinci autospeciale. Pompierii au reușit să scoată din incintă cinci butelii de oxigen, înainte ca acestea să explodeze. Au ars două mașini, iar o a treia a fost avariată. Au fost salvate cele două case care se află în vecinătatea garajului”, ne-a explicat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Din fericire, nu au existat victime, dar o bătrână a făcut un atact de panică, fără a fi însă necesar transportul ei la spital.

Se pare că incendiul a pornit din cauza lucrărilor care se efectuau în atelierul improvizat. Cauza exactă va fi însă stabilită de pompierii gălățeni.

Pompierii au reuşit să evite o explozie după ce au scos din garaj cinci butelii de oxigen.

Citit 4835 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2018 14:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.