Distracţie în limba engleză la Palatul Copiilor

Distracţie în limba engleză la Palatul Copiilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre cele mai frecventate cercuri de la Palatul Copiilor este cel de engleză, unde, săptămânal, se adună peste 200 de copii pasionaţi de limba lui Shakespeare.

Cea mai mare parte din „vină” pentru o aşa frecvenţă sporită se pare că o poartă îndrumătoarea de cerc, o tânără şi inimoasă profesoară – Florina Gheorghiu.

La sfârşitul săptămânii trecute, părinţii micilor englezi de la Palatul Copiilor au primit un frumos dar de Moş Nicolae: un spectacol organizat în parteneriat cu Teatrul de Păpuşi, care a oferit costume şi obiecte de decor.

Pregătiţi cu camere de filmat şi fotografiat, părinţii au sorbit cu nesaţ fiecare cuvinţel ce s-a rostit pe scenă. S-a cântat, s-au recitat poezii şi mai ales s-au spus glume, presărate cu umor de calitate englezească.

Părinţii şi copiii s-au distrat de minune, exact aşa cum prevede şi titlul proiectului în cadrul căruia s-a desfăşurat spectacolul - „Having Fun with English”.

Distracţiile s-au ţinut lanţ pentru copii, după spectacol aceştia au fost invitaţi de părinţi la o şuetă cu dulciuri şi suc, unde au  fost trataţi ca nişte adevărate vedete. Şi chiar şi-au meritat statutul, pentru că nu e uşor să faci un spectacol, mai ales în limba engleză.

Citit 1238 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.