Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi a marcat şi în acest an Ziua Internaţională a Sănătăţii şi Securităţii în Muncă printr-o serie de acţiuni desfăşurate atât la sediul propriu, cât şi la sediile mai multor angajatori gălăţeni. La aceste evenimente au luat parte 170 de persoane, de la manageri de unităţi, la angajaţi şi la inspectori de muncă.
”Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, din 28 aprilie, reprezintă ocazia de a promova prevenirea accidentelor şi a bolilor la locul de muncă, prin campanii de conştientizare, destinate să acorde atenţie tendinţelor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Aceste campanii de informare au ca scop reducerea numărului de decese şi răniri legate de muncă”, arată ITM Galaţi.

Citit 459 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2019 18:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro