Mămicile din maternitatea Spitalului Judeţean, primele la vot
Foto: Teodora Miron

Mămicile din maternitatea Spitalului Judeţean, primele la vot
Cu gândul la un viitor mai bun pentru copiii lor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pacienţii internaţi în spitalul Judeţean „Sf. Apostol Andrei” nu au vrut să rateze procesul de vot. Astfel, din cei 548 de pacienţi internaţi, 350 au depus cerere pentru urna mobilă. Unitatea medicală a fost arondată la nouă secţii de votare, astfel că fiecare secţie a trimis câte o comisie cu urna mobilă.

Primele care au votat au fost doamnele internate pe secţia de obstetrică ginecologie. Femeie şi-au lăsat pentru câteva minute bebeluşii în grija colegelor de salon sau a asistentelor şi au mers să îşi exprime dreptul de a vota. Toate au pus buletinele în urnă cu acelaşi gând: un viitor mai bun pentru copii abia născuţi.

„Am votat pentru că îmi doresc ca bebeluşul meu să aibă parte de un viitor mai bun şi să rămână în ţară, alături de noi”, ne-a spus una dintre mămici. 

„Am votat atât pentru europarlamentare, cât şi pentru referendum. Este dreptul nostru, dar, mai ales pentru că ne dorim un viitor mai bun pentru copii şi părinţii noştri, pentru noi. Eu nu voi pleca din ţară şi îmi doresc ca şi copiii mei să rămână aici. Să aibă motive să rămână aici, lângă noi”, a adăugat o altă mămică.

Procesul de vot din spital s-a desfăşurat fără incidente. „Avem 350 de pacienţi care şi-au exprimat dorinţa de a vota, dintr-un total de 548 de pacienţi internaţi. Toate cele nouă secţii de votare la care suntem arondaţi au trimis urne mobile, procesul de vot fiind fără incidente”, ne-a declarat Alina Dobrea, managerul Spitalului Judeţean Galaţi.

Citit 1442 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2019 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.