PERICOL la Spicu! Și-a rupt piciorul într-o groapă ascunsă sub mocheta verde (FOTO)

PERICOL la Spicu! Și-a rupt piciorul într-o groapă ascunsă sub mocheta verde (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Oribila mochetă verde aşternută în faţa uneia dintre terasele de la Spicu ascunde, în realitate, o capcană, ne-a semnalat o gălăţeancă. Aceasta reclamă că a ajuns cu piciorul în ghips, dureri cumplite şi imobilizată la pat, după ce a călcat pe covorul respectiv şi a căzut într-o groapă sau un canal pe care suprafaţa textilă le ascunde.

„Exact în acest loc, vineri (7 iunie 2019 - n.r.), mi-am rupt piciorul. Am crezut că mor de durere!”, şi-a început povestea gălăţeanca. Femeia tocmai fusese la Direcţia de Fiscalitate. Ajunsă la Spicu, grăbită fiind, a călcat pe mocheta verde, fără să bănuiască o clipă că sub ea nu este doar suprafaţa de beton.

„Dumneavoastră, dacă vedeţi un covor întins pe jos, călcaţi pe el sau îl ocoliţi? Ei bine, ei l-au pus acolo ca să mascheze un pericol: un canal sau o groapă. Eu mi-am rupt piciorul, dar dacă în locul meu era un copil, putea să moară. Oricum, îi voi da în judecată pe cei care au pus covorul, dar măcar să lase locul liber, să ştim pe ce călcăm!”, acuză femeia care ne-a trimis şi fotografia gleznei umflate făcută chiar la marginea covorului de la Spicu.

Asistentă medicală de profesie, gălăţeanca este nevoită să stea acum în concediu medical cel puţin două săptămâni, iar în cazul în care piciorul nu i se vindecă aşa cum trebuie, perioada de imobilizare s-ar putea prelungi cu încă două săptămâni. O situaţie extrem de dificilă, în condiţiile în care este mamă şi trebuie să aibă grijă de copilul ei.

Citit 8310 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.