PERICOL la Spicu! Și-a rupt piciorul într-o groapă ascunsă sub mocheta verde (FOTO)

PERICOL la Spicu! Și-a rupt piciorul într-o groapă ascunsă sub mocheta verde (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Oribila mochetă verde aşternută în faţa uneia dintre terasele de la Spicu ascunde, în realitate, o capcană, ne-a semnalat o gălăţeancă. Aceasta reclamă că a ajuns cu piciorul în ghips, dureri cumplite şi imobilizată la pat, după ce a călcat pe covorul respectiv şi a căzut într-o groapă sau un canal pe care suprafaţa textilă le ascunde.

„Exact în acest loc, vineri (7 iunie 2019 - n.r.), mi-am rupt piciorul. Am crezut că mor de durere!”, şi-a început povestea gălăţeanca. Femeia tocmai fusese la Direcţia de Fiscalitate. Ajunsă la Spicu, grăbită fiind, a călcat pe mocheta verde, fără să bănuiască o clipă că sub ea nu este doar suprafaţa de beton.

„Dumneavoastră, dacă vedeţi un covor întins pe jos, călcaţi pe el sau îl ocoliţi? Ei bine, ei l-au pus acolo ca să mascheze un pericol: un canal sau o groapă. Eu mi-am rupt piciorul, dar dacă în locul meu era un copil, putea să moară. Oricum, îi voi da în judecată pe cei care au pus covorul, dar măcar să lase locul liber, să ştim pe ce călcăm!”, acuză femeia care ne-a trimis şi fotografia gleznei umflate făcută chiar la marginea covorului de la Spicu.

Asistentă medicală de profesie, gălăţeanca este nevoită să stea acum în concediu medical cel puţin două săptămâni, iar în cazul în care piciorul nu i se vindecă aşa cum trebuie, perioada de imobilizare s-ar putea prelungi cu încă două săptămâni. O situaţie extrem de dificilă, în condiţiile în care este mamă şi trebuie să aibă grijă de copilul ei.

Citit 7539 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 00:02

8 comentarii

 • postat de Costi
  Luni, 10 Iunie 2019 12:54
  95.77.96.***
  Acolo au lăsat loc de dat gunoiul sub preș, dar a călcat doamna ghinionista.
  0
  4
  Raportează
 • postat de macarie banu
  Luni, 10 Iunie 2019 10:27
  78.96.81.***
  desigur ca acea zona va deveni o mare terasa,in prima faza,apoi......terasa va fi inchisa cu termopane si uite asa.....acest loc ,din parc va deveni carciuma.Ca multe altele in satul Galati.Si nu pe bune ci pe spaga.Da domnilor,pe o mare spaga.
  1
  8
  Raportează
 • postat de Alexuz
  Luni, 10 Iunie 2019 09:11
  5.2.205.***
  Uite asa faci rost de bani....dat in judecata vinovatul si luat pielea de pe el.
  7
  13
  Raportează
 • postat de Mihailescu
  Luni, 10 Iunie 2019 07:28
  81.12.150.***
  Pe langa faptul ca este domeniul public, este si domeniu privat al proprietarilor blocului Spicu, dupa cum zice legea - 1 metru de la zidul blocului in exterior. Gangurile blocului care au fost proiectate pentru a asigura circulatia au fost transformate in spatii comerciale, iar pe acest teren care se afla sub bloc si este cota indiviza a proprietarilor, primaria incaseaza chirii pentru aceste spatii comerciale ilegal construite pe o zona considerata de siguranta/acces si teren proprietate privata indiviza.

  mai mult, terasele care se intind pe domeniul public deranjeaza noaptea locatarii si sunt pozitionate pe aleile din fata blocului. Este foarte interesant cum au obtinut autorizatie de functionare pentru alimentatie publica, nerespectand totodata cerintele minime igienico-sanitare ( numar de intrari pentru marfa, legume, personal si public, numar de toalete, asezarea meselor in praf- in zona fiind in derulare lucrari de amenajare.

  Tulpina copacilor ( brazilor) din zona parc Spicu a fost imbracata in folie de plastic si ingropata in pamant, ei uscandu-se. Ce zice Garda de mediu???
  0
  23
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Duminică, 09 Iunie 2019 21:24
  188.24.205.***
  Perfect! Patronul terasei despagubiri integrale, apoi primaria! Nu se poate! Eu abia astept sa primesc despagubiri dupa Niagarra apei de tronson... a unui MILIARDARI ce ii doar in MSDOS de munca mea executata intr-o tara straina! Rahat turcesc si meltenism al statului de stramb cand sta cu gura deschisa ca la centuriste! Nu am gasit alta rima!
  2
  22
  Raportează
 • postat de Apelați la un avocat pentru a vă îndruma.
  Duminică, 09 Iunie 2019 19:39
  213.233.101.***
  Fiind domeniu public, trebuie să dați în judecată Primăria Galați, pentru a cere daune civile financiare. Primăria Galați poate apoi să se îndrepte spre a da în judecată, pe cei ce au montat covorul, spre a-ași recupera banii pierduți din neglijența lor. Mergeți și la medicina legală, pentru a scoate o adeverință medicală. Ajutați-vă de un avocat, care vă va îndruma pașii legali de parcurs.
  0
  42
  Raportează
 • postat de Nikoal
  Duminică, 09 Iunie 2019 19:08
  188.24.216.***
  Da..săraca femeie..ce sa facem interesele primează la noi in oraș..din păcate. Sănătate multa !
  0
  28
  Raportează
 • postat de Galatean
  Duminică, 09 Iunie 2019 18:46
  188.24.210.***
  Primaria s-a prefăcut că amenajează un parc, doar ca să betoneze viitoarea terasă a unui restaurant al unei firme ???


  Nuuu....


  Oraşul condus de i.....

  Completaţi dvs fiecare cu ce credeţi.
  1
  38
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.