Aşteptăm şi mai mult în staţii!

Aşteptăm şi mai mult în staţii!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Începând de astăzi, gălăţenii dependenţi de transportul public local vor aştepta şi mai mult în staţii pentru că SC Transurb SA trece la programul de vară, prin urmare, rămân mai puţine mijloace de transport pe trasee.

Compania publică de transport local a anunţat pe site-ul propriu că, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local nr. 252/26.04.2018, începând cu data de 18.06.2019, mijloacele de transport public local de călători vor circula după programul de transport aprobat pentru perioada vacanțelor școlare. Urmare acestui fapt, frecvența de circulație a mijloacelor de transport în comun se va modifica la unele trasee. Mai exact, din 106 autobuze, câte asigură acum transportul public local de persoane în zilele lucrătoare, vor rămâne 90. Sâmbăta, duminica şi în sărbătorile legale nelucrătoare, vor circula tot 68 de mijloace de transport, câte circulă şi în prezent.

Traseele pe care se va resimţi din plin „vacanţa” sunt 102, unde din 14 mijloace de transport vor rămâne opt, 104, unde din patru vor rămâne două, la fel şi pe traseul 26. Iar pe traseul 105, din şase autobuze câte circulă acum vor mai rămâne patru.

Detalii cu privire la programul de transport, pe trasee, găsiţi pe siteul Transurb - https://transurbgalati.ro/.

Citit 2670 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 11:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.