Pensionarii de lux ai Galaţiului

Pensionarii de lux ai Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cea mai mare pensie lunară depăşeşete 13.000 de lei, iar alte trei „sar” de 12.500 de lei *

La finele anului trecut, „Viaţa liberă” vă prezenta câteva dintre indemnizaţiile celor pe care îi numeam atunci şomerii de lux ai Galaţiului.

Şi cum articolul respectiv v-a plăcut (judecând după numărul de accesări on-line de care s-a bucurat materialul) şi a prilejuit suficiente discuţii pe marginea subiectului, ne-am gândit să vă mai aducem câteva informaţii privind veniturile concitadinilor noştri.

Astfel, vă vom relata  astăzi despre cele mai mari pensii încasate de gălăţeni. Există, iată, şi concitadini care, odată ajunşi la vârsta pensionării, pot privi cu ceva mai multă detaşare interminabilele discuţii despre îngheţarea pensiilor.

Datele privind indemnizaţiile ne-au fost oferite de purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale Galaţi, Greta Ioniţă.

Şi ca să nu mai lungim vorba, vă spunem că cea mai mare pensie încasată, lunar, de un gălăţean este de 13.166 de lei (da, ştim, şi noi am întrebat a doua oară: sigur e cuantumul lunar, nu cel anual?).

Pe locul doi în acest top este un gălăţean care primeşte o pensie de 12.762 de lei.

La distanţă  destul de mică se situează gălăţeanul cu pensia de 12.569 de lei, urmat de alţii doi, cu 12.544 de lei lunar şi 11.815 lei lunar.

Cum puteţi să deveniţi un pensionar care primeşte drepturi asemănătoare din partea Statului?

Foarte simplu: asiguraţi-vă că în ultimii ani  dinaintea pensionării, salariul pe care îl încasaţi depăşeşte cu circa 20 la sută sume comparabile cu cele de mai sus.

Şi apoi o să scriem şi despre dumneavoastră la capitolul „am întâlnit şi pensionari înstăriţi”. 

Citit 2081 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.