Gălăţenii, tot mai interesaţi să îşi facă astrograma

Gălăţenii, tot mai interesaţi să îşi facă astrograma
Nelu Vicleanu şi Andreea Goria
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Astrograma personală a devenit foarte importantă pentru gălăţeni. Asta reiese din numărul destul de mare de cereri înregistrate la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", prin care gălăţenii solicită date despre ora naşterii lor sau a copiilor lor. După ce obţin aceste informaţii, gălăţenii apelează la ajutorul unui astrolog şi află astfel date importante despre personalitate, defecte şi calităţi şi primesc sfaturi despre cum ar trebuie să îşi pună în valoare toate aceste lucruri.

Dacă în urmă cu trei ani, nimeni nu solicita informaţii despre ora naşterii, în ultimul an astfel de cereri au început să fie trimise din ce în ce mai des către Spitalul Judeţean. Numai în ultimele patru zile, au fost înregistrate două solicitări. "În ultima vreme, tot mai mulţi cetăţeni solicită să îşi afle ora naşterii. Cererile se transmit pe orice cale, la secretariat, dar majoritatea se trimit prin e-mail. Presupun că solicită aceste date pentru nişte calcule astrale", ne-a explicat Mădălina Ispas, reprezentantul Spitalului Judeţean Galaţi.

Unii dintre cei care solicită astfel de informaţii sunt conştienţi că angajaţii unităţii medicale au lucruri mai importante de rezolvat, dar apelează la bunăvoinţa lor pentru a-şi afla ora naşterii. "Deşi sunt sigură că dumneavoastră aveţi probleme mai importante şi mai urgente de rezolvat, mă întrebam dacă aţi putea să mă ajutaţi să aflu ora naşterii mele. Îmi cer scuze dacă cererea e deplasată şi o să înţeleg dacă timpul nu vă va permite să mă ajutaţi, dar pentru mine este important să aflu", sună una dintre cererile primite la Spitalul Judeţean Galaţi.

"Noi putem onora cererile cu naşterile de după 1972, când a fost înfiinţat spitalul. Aceste registre se păstrează permanent în arhiva spitalului. Am avut o solicitare de la o persoană născută în 1975", a adăugat Mădălina Ispas.

După ce obţin informaţiile, cei interesaţi merg la un astrolog şi obţin astfel mai multe date despre personalitatea lor. "Fără ora naşterii nu se poate construi o astrogramă. Asta înseamnă să fim privaţi de caracteristicile derivate de ascendent şi de cele 12 case. Ascendentul este foarte important, este cel care ne afectează după vârsta de 28-30 de ani. Toată lumea îşi cunoaşte zodia natală, dar foarte puţin îşi cunosc ascendentul. Un astfel de horoscop este un instrument extraordinar şi ne ajută să ne cunoaştem, să identificăm punctele forte, punctele slabe şi să ne alegem un drum în viaţă. Cu toţii avem o misiune, o cifră a destinului, un ascendent şi, în funcţie de acestea, putem să facem alegerile cele mai bune", ne-a explicat Nelu Vicleanu, astrolog şi numerolog.

La serviciile astrologului a apelat şi Andreea Goria, care ne-a mărturisit că şi-a conştientizat "fricile, calităţile şi sensibilităţile. Toate acestea mă ajută în viaţa de zi cu zi, să fac ceea ce am fost construită să fac".

Sunt însă şi gălăţeni care nu cred în astfel de lucruri şi care, deşi îşi ştiu ora naşterii, nu vor să apeleze la un specialist pentru a afla mai multe despre personalitatea lor.

Citit 2944 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2019 01:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.