Încă un parc plin de gunoaie

Încă un parc plin de gunoaie

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
4 comentarii

În Parcul Şahiştilor din Ţiglina I, nu prea avem parte de spaţiu verde, în schimb, gunoaiele sunt omniprezente. Sticle goale, ambalaje şi seminţe, nu, nu de gazon, aşa cum, probabil, ne-am fi dorit cu toţii, sunt aruncate peste tot. Oamenii s-au plâns de mizeria existentă acolo, generată de semenii lor, lipsiţi de respect, care confundă băncile din parc cu terasele, unde pot consuma, în voie, de la alcool până la gustări diverse. O activitate tipică unei societăţi manelizate, care creşte pe zi ce trece, cu îngăduinţa autorităţilor locale, ale căror priorităţi sunt cu totul altele decât nevoile cetăţeanului civilizat.

Citit 1961 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 14:14

4 comentarii

 • postat de Teo Chirvase Marți, 17 Septembrie 2019 08:19 92.114.82.*** Link la comentariu
  0
  4

  Doamna Vica nu stiu de unde ati scos acest termen,se dihoca...n-am gasit sensul dorit de Dvs. in
  dex... Faptul in sine de a te relaxa cu un joc de sah, nu e de condamnat,dar asta nu implica si lipsa
  civilizatiei minime...

  Raportează
 • postat de Cetățean european Luni, 16 Septembrie 2019 20:05 5.13.234.*** Link la comentariu
  0
  5

  Dacă ar face pauză din șah în 2 ore ar putea strânge toată mizeria făcută tot de ei sau de nepoții lor. Dar e mai bine să aștepți de la alții și să stai să privești de pe margine.

  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret Luni, 16 Septembrie 2019 15:28 78.96.81.*** Link la comentariu
  1
  5

  "Societatatea manelizata" a acaparat mult mai tarziu societatea civilizata a Galatiului anilor 60 - 70, perioada cand orasul a fost invadat de monstri adusi la Combinat de prin catune, rapi, colibe si bordee, exact generatia care se dihoca astazi in acel parc, pensionari cu pensii babane din activitate in conditii speciale de la Combinat, punand in practica aceleasi metode de dihocare de pe prispa, in spatele colibii sau bordeiului, mai nou, aruncand gunoaie pe fereastra blocului cu care s-au capatat in caliate de oameni ai muncii!

  O sa mai treaca vreo doua generatii dupa acesti protagonisti ai civilizatiei, intrucat asa si-au educat si progeniturile, si nepotii, aia care acum se dihoca inconstienti pe scarile de la faleza, lasand in urma lor gramezi de pet-uri si ambalaje, distrug pubelele de gunoi, scuipa si injura fara nicio problema, sau stau in nesimtire pe scaune in autobuze fara sa ofere locul unui batran!

  Raportează
 • postat de Eu Luni, 16 Septembrie 2019 10:17 89.137.138.*** Link la comentariu
  0
  15

  Domnii de la poliția locală să mai coboare din mașină

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.