Noi puncte de control a rovinietei

Noi puncte de control a rovinietei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând de astăzi vor fi puse în funcţiune şase noi puncte fixe de control a valabilităţii rovinietei. Punctele de control noi sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moraviţa, Jimbolia şi Vama Veche. Astfel, de acum înainte, vor fi 92 de puncte fixe de control a rovinietei pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi. Punctele de control fac parte din sistemul informatic deţinut de CNAIR.

Citit 1645 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2019 19:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro