Iveşti-Călmăţui, un drum încă înfundat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi ne-a sunat la redacţie un cititor, domnul Vasile Hogaş. „Vă sun pentru că nu mai ştiu cui să mă mai adresez. Sunt operator cu acte în regulă în transportul rutier de persoane, plătesc taxe şi impozite de aproape că nu le mai pot face faţă. În acelaşi timp, pătimesc de nu mă văd de când a venit zăpada şi gerul”.

„Nici până marţi, în jurul orei 10, nu era desfundat tronsonul de drum care face legătura dintre Iveşti şi Călmăţui. E vorba de nu mai mult de  zece kilometri de şosea. Chiar nu pot face nimic în acest sens autorităţile judeţene?”.

„Am sunat de mai multe ori la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, dar nu m-am ales decât cu promisiuni. Acum am sunat la dumneavoastră. Vă rog să faceţi publică această incredibilă anomalie!”.

Asta am şi făcut. Chiar că pare  a fi vorba de o indolenţă greu de înţeles a celor ce au în sarcină drumurile judeţene. Şi, chiar dacă la ora când citiţi aceste rânduri bucăţica de drum cu pricina va fi fost desfundată, neglijenţa, ca să nu o mai numim şi altfel e greu de acceptat.

Acesta este şi motivul pentru care supunem chestiunea atenţiei opiniei publice. Pentru că de  explicaţii, oamenii s-au săturat.

Citit 986 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.