Cine şi-a pierdut banii în piaţă?

Cine şi-a pierdut banii în piaţă?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Spiritul civic nu a  dispărut. Ne-a demonstrat-o un cititor al „Vieţii libere”, care ne-a contactat la redacţie pentru a ne povesti că a găsit o sumă de bani în Piaţa Centrală. Banii au fost găsiţi pe data de 16 octombrie, iar cititorul nostru a mers la Secţia 5 Poliţie Locală pentru a-i preda. De aici, banii au ajuns la poliţiştii de la Secţia 5 Naţională, care vor încerca să îl găsească pe păgubit. "Eu am predat banii la Poliţia Locală, în Piaţă. Cel care a pierdut banii să meargă acolo, să spună ce sumă a pierdut şi ce bancnote avea, astfel încât să dovedească că el este păgubitul", ne-a spus cititorul nostru.
Aşadar, cine a pierdut o sumă de bani, pe 16 octombrie, în Piaţa Centrală, se poate adresa poliţiştilor de la Secţia 5 (strada Domnească), pentru a recupera paguba, asta cu condiţia să spună exact despre ce sumă este vorba.
În cazul în care păgubitul va citi aceste rânduri, îi transmitem rugămintea să ne contacteze la redacţie pentru a putea, la rândul nostru, să îi transmitem vestea bună celui care a dat dovadă de spirit civic.

Citit 1524 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2019 18:49

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Vineri, 25 Octombrie 2019 05:05 5.13.237.*** Link la comentariu
    0
    7

    FOARTE,FOARTE FRUMOS GESTUL PERSOANEI CARE A GASIT BANII!!!INTR-O SOCIETATE CIVILIZATAA ASTFEL DE MANIFESTARI TIN DE NORMALITATE,!!!FELICITARI CELOR IMPLICATI IN ACEST FAPT NOBIL DE RESTITUIRE A BANILOR PIERDUTI PAGUBASULUI!SANATATE LA TOTI SI NUMAI BINE!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro