PERICOL. Două canalizări, două capace lipsă

PERICOL. Două canalizări, două capace lipsă

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Malul Dunării, din cartierul Port, este luat cu asalt, mai ales în zilele călduroase, de copii, părinţi şi bunici, dornici să se bucure de puţin timp în aer liber. Zona, deşi are un potenţial real de a fi transformată într-una foarte ofertantă pentru cetăţeni, nu dispune decât de câteva bănci ponosite, bălării şi canalizări descoperite. Astfel, orice copil neatent ar putea cu uşurinţă fi victima delăsării autorităţilor, care au pus în coada listei cu priorităţi canalizările menţionate. Situate una lângă alta, pe un trotuar de toată jena, lângă clădirea cunoscută drept "Cocoţata", reprezintă o ameninţare pentru toţi cei ce trec pe acolo. 

Locuitorii zonei îşi doresc ca măcar siguranţa să le fie protejată, dacă alte investiţii în zonă se lasă aşteptate. "Anul trecut a şi căzut o doamnă acolo. Sunt aşa de ani de zile. Mă gândesc când le vor observa şi autorităţile", ne-a spus o locatară, care şi-a dorit să rămână sub anonimat.

Citit 816 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 00:44

1 comentariu

  • postat de comunismul Duminică, 27 Octombrie 2019 17:11 188.24.234.*** Link la comentariu
    0
    0

    mai nasol e la al doilea capac! nu la primul capac! deoarece poti cadea foarte usor! acolo! si daca ai norocul sa te scoata cineva! dar nu cred! singur sau singura! nu poti iesi! ca nu ai cum!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro