PERICOL. Două canalizări, două capace lipsă
Foto: Bogdan Codrescu

PERICOL. Două canalizări, două capace lipsă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Malul Dunării, din cartierul Port, este luat cu asalt, mai ales în zilele călduroase, de copii, părinţi şi bunici, dornici să se bucure de puţin timp în aer liber. Zona, deşi are un potenţial real de a fi transformată într-una foarte ofertantă pentru cetăţeni, nu dispune decât de câteva bănci ponosite, bălării şi canalizări descoperite. Astfel, orice copil neatent ar putea cu uşurinţă fi victima delăsării autorităţilor, care au pus în coada listei cu priorităţi canalizările menţionate. Situate una lângă alta, pe un trotuar de toată jena, lângă clădirea cunoscută drept "Cocoţata", reprezintă o ameninţare pentru toţi cei ce trec pe acolo. 

Locuitorii zonei îşi doresc ca măcar siguranţa să le fie protejată, dacă alte investiţii în zonă se lasă aşteptate. "Anul trecut a şi căzut o doamnă acolo. Sunt aşa de ani de zile. Mă gândesc când le vor observa şi autorităţile", ne-a spus o locatară, care şi-a dorit să rămână sub anonimat.

Citit 1213 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 00:44

1 comentariu

 • postat de comunismul
  Duminică, 27 Octombrie 2019 17:11
  188.24.234.***
  mai nasol e la al doilea capac! nu la primul capac! deoarece poti cadea foarte usor! acolo! si daca ai norocul sa te scoata cineva! dar nu cred! singur sau singura! nu poti iesi! ca nu ai cum!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.