Mașină spulberată de tren. Un șofer gălățean a fost grav rănit
Foto: Foto: GSDG

Mașină spulberată de tren. Un șofer gălățean a fost grav rănit
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Grav accident feroviar, sâmbătă dimineață, la limita dintre județele Galați și Vaslui. Un autoturism înmatriculat în Galați, al cărui șofer nu ar fi oprit la trecerea de la nivel cu calea ferată de pe raza localității vasluiene Grivița, a fost lovit în plin de trenul care circula pe ruta Bârlad-Galați. Mecanicul locomotivei nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul cu mașina apărută brusc pe calea ferată și a lovit-o puternic în partea dreaptă. 

”Pe DN 24D, în zona localității Grivița, județul Vaslui, la o trecere la nivel cu calea ferată, pe secția feroviară 703, un tren care circula pe relația Galați – Bârlad, a lovit un autoturism. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto. Traficul rutier a fost întrerupt pe DN 24D pentru efectuarea cercetărilor la fața locului”, s-a precizat într-un comunicat al Poliției Române. 

În urma impactului deosebit de violent, șoferul mașinii a rămas încarcerat în mașină, pentru extragerea lui fiind necesară intervenția pompierilor de la Descarcerare. El a suferit traumatisme deosebit de grave, îndeosebi la nivelul capului, și a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească circumstanțele exacte care au dus la producerea evenimentului. 

Citit 6689 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2019 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.