Canalizare neacoperită, pe bulevardul Dunărea

Canalizare neacoperită, pe bulevardul Dunărea

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Încă o canalizare neacoperită pune în pericol siguranţa cetăţenilor. Situată chiar pe carosabil, pe bulevardul Dunărea nr. 14, a fost semnalizată, printr-o improvizaţie, de către locuitorii cartierului Micro 20, pentru a evita producerea unui accident de către şoferii care nu ar fi văzut-o în timp util. Sesizarea a fost făcută pe adresa redacţiei noastre de către un locatar care ne-a mărturist că autorităţile au intervenit în zonă pentru a acoperi o altă canalizare aflată în aceeaşi situaţie, ocolind-o, însă, din motive necunoscute pe cea menţionată mai sus.
“Au venit şi au acoperit altă canalizare care se află pe bulevardul Dunărea nr. 2, dar pe aceasta ori nu au văzut-o, ori au considerat că mai poate aştepta”, ne-a mărturisit locatarul care şi-a dorit să rămână sub anonimat.
Sperăm, totuşi, ca autorităţile să se sesizeze şi în acest caz şi să intervină cât mai repede.

Citit 1305 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2019 18:29

1 comentariu

  • postat de Apa Canal SA Galati Luni, 18 Noiembrie 2019 07:57 86.120.120.*** Link la comentariu
    1
    0

    Am fost sesizati inca din data de 10 noiembrie de situatia celor doua capace. In aceeasi zi am inlocuit capacul sustras In zona blocului D3. Celalalt camin (in zona bisericii) nu este pe retelele Apa Canal, ci pe reteaua de gaze. Revenim cu rugamintea de a fi anuntati de aceste aspecte printr-un telefon la Dispecerat (0236.463.294 - program NON-STOP). In acest fel vom putea interveni cu operativitate.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro