Ce are apa cu traficul rutier?

Ce are apa cu traficul rutier?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri dimineaţă, o avarie survenită la o conductă a lăsat fără apă la robinet sute de gălăţeni care locuiesc în zona centrală, pe străzile Brăilei şi Bălcescu.

Este vorba despre locuitorii blocurilor I, H (str. Băilei nr. 6-14), de cei de pe Traian nr. 34, dar şi de cei care locuiesc pe strada Bălcescu, pe porţiunea cuprinsă între Brăilei şi Lahovary.

„Este vorba despre o conductă de apă care a cedat, din cauza diferenţelor de temperatură”, ne-a declarat inginerul de producţie, Niţă Podaru.

Cum conducta care s-a crăpat se afla exact sub trotuarul de vizavi de Hotel Dunărea, iar jur împrejurul locului s-a format iute o baltă considerabilă, circulaţia în zonă a fost îngreunată. Însă pietonii au fost fericiţi; mai afectaţi de avarie au fost şoferii care au stat minute în şir la coadă, între cele două semafoare (de la Potcoava de Aur şi Hotel Dunărea).

Traficul rutier a fost îngreunat în zonă din cauza faptului că la faţa locului a fost adus şi un mic excavator, care a săpat şanţul în care se afla conducta, iar tot pământul ud a fost încărcat într-o camionetă, parcată pe banda întâi de mers.   

Înregistrată dis-de-dimineaţă, avaria nu se remediase până la ora 15.00, echipa de intervenţie lucrând în continuare acolo.

„Se lucrează şi estimăm să se termine reparaţiile până la sfârşitul zilei”, ne-a declarat Niţă Podaru.

Citit 776 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.