Peste 300 de gălăţeni au votat în spital

Peste 300 de gălăţeni au votat în spital
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În ciuda faptului că şi-au petrecut ultimele zile pe un pat de spital, 376 din cei 693 de pacienţi internaţi în spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi au decis să îşi exprime dreptul de vot. Pentru asta au făcut cereri şi s-a dispus trimiterea urnelor mobile de la cele nouă secţii de votare la care unitatea medicală este arondată.

Urnele mobile şi-au făcut apariţia încă de la primele ore ale dimineţii, aşa că pacienţii şi-au putut exprima dreptul de vot, toţii având acelaşi gând: o viaţă mai bună. "Am decis să votez, chiar dacă niciunul dintre candidaţi nu este pe placul meu. Îmi doresc o viaţă mai bună şi sper să se schimbe ceva, sunt multe de schimbat", ne-a spus una dintre paciente. "Am votat pentru un viitor mai bun în ţara asta. Am trei copii şi toţi sunt plecaţi peste hoitare. Sper să se întoarcă acasă, pentru că sunt singură şi bolnavă", a adăugat o altă pacientă.

Procesul electoral din spital a fost de lungă durată. "Sunt nouă secţii de votare care trimit urna mobilă. Procesul electoral s-a desfăşurat fără incidente", ne-a declarat Alina Dobrea, managerul Spitalului Judeţean Galaţi.

Citit 1432 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2019 01:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.