Când se pun în vânzare biletele la Revelionul pensionarilor

Când se pun în vânzare biletele la Revelionul pensionarilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Începând de luni, 9 decembrie, de la ora 8,00, prin casieria Teatrului Național de Operă și Operetă "N. Leonard", se vor pune în vânzare biletele pentru ”Revelionul pensionarilor”. Prețul biletului pentru o persoană este de 80 lei, iar cei interesați vor trebui să prezinte ultimul cupon de pensie la ghișeele care vor fi deschise în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8,00 și 16,00.

Sunt disponibile 1.150 de locuri, suficiente cât să ajungă la toţi doritorii, consideră Primăria, organizatorul evenimentului.

"Revelionul pensionarilor" va avea loc la Patinoarul artificial "Dunărea", pe 31 decembrie, începând cu ora 20,30, programul artistic fiind asigurat de Teatrul Național de Operă și Operetă "N. Leonard”. Vor înveseli atmosfera artiștii Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formația ”Unison” și formația ”Plai românesc”, aceasta din urmă prezentând obiceiuri și datini populare.

Meniul va cuprinde platou tradițional țărănesc; păstrăv cu mămăligă, usturoi și lămâie; mixt grill cu garnitură de legume mexicane; plăcinta cu brânză. Se vor servi băuturi precum coniac, vin alb, șampanie, apă, suc și cafea.

De bilete pot beneficia toți gălățenii care au pensia cel mult egală cu salariul minim brut pe economie, adică de maxim 2.080 de lei. 

Citit 2447 ori Ultima modificare Joi, 05 Decembrie 2019 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.