Nervi şi înghesuială la biletele pentru Revelion

Nervi şi înghesuială la biletele pentru Revelion
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Coadă şi înghesuială la casieria Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „N. Leonard” Galaţi. Cei care au luat cu asalt au fost pensionarii gălăţeni, care şi-au dorit un bilet la petrecerea organizată, de autorităţile locale, în noaptea dintre ani. 

Dornici de distracţie, pensionarii s-au aşezat la coadă încă de la ora 03,00 dimineaţă. În speranţa că vor reuşi să se organizeze, gălăţenii au făcut şi o listă. Totul ca să nu se înghesuie nimeni atunci când se vor deschide uşile. Cu toate acestea, vociferările au apărut cu mult înainte de începerea programului de la casierie. ”Dacă vă îmbulziţi şi spargeţi geamurile, vom închide casieria. Vă rog să nu vă îmbrânciţi”, a fost rugămintea paznicului instituţiei de cultură.
Nicio rugăminte şi nicio listă nu a mai contat în momentul în care s-au deschis uşile, astfel că oamenii au început să se certe şi să se înghesuie. „Nu este nicio organizare. Ne-am trecut pe liste, să se respecte lista”, a spus, supărat, un domn.
Până la urmă, pensionarii au intrat şi au început să îşi cumpere biletele mult dorite. „A meritat să stau la coadă. Ne-am amintit de vremurile demult apuse. Atunci stăteam la coadă pentru un os de porc, acum, pentru distracţie”, ne-a spus, amuzată, o doamnă.
Una peste alta, pensionarii s-au arătat extrem de bucuroşi că au prins bilete pentru revelionul organizat de municipalitate.
„Ne bucurăm, sperăm să fie frumos acolo. Mergem să ne distrăm. Am fost şi în alţi ani şi chiar ne doream să mergem şi anul acesta”, a adăugat un alt pensionar.
În ciuda faptului că s-au certat la intrare, pensionarii au prins bilete pentru petrecere, şi asta pentru că organizatorii au pus la bătaie 1.150 de locuri. 
Ca în fiecare an, "Revelionul pensionarilor" va avea loc la Patinoarul artificial "Dunărea", pe 31 decembrie, începând cu ora 20,30. Programul artistic va fi asigurat de Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard”. Vor înveseli atmosfera artiştii Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formaţia ”Unison” şi formaţia ”Plai românesc”, aceasta din urmă prezentând obiceiuri şi datini populare.
Gălăţenii vor avea parte de un meniu care va cuprinde platou tradiţional ţărănesc; păstrăv cu mămăligă, usturoi şi lămâie; mixt grill cu garnitură de legume mexicane; plăcintă cu brânză. Se vor servi băuturi precum coniac, vin alb, şampanie, apă, suc şi cafea.

Citit 2800 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2019 16:30

9 comentarii

 • postat de comunismul
  Duminică, 15 Decembrie 2019 16:56
  188.24.202.***
  ba da realizati nu ca astia voteaza psd! nu!?
  0
  1
  Raportează
 • postat de comunismul
  Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 15:33
  188.24.202.***
  :)) ba frate ce se imbulzeau! mai mare rasul! ca oile nu altceva!
  0
  0
  Raportează
 • postat de merlot
  Marți, 10 Decembrie 2019 22:08
  109.102.130.***
  1.150 de pensionari sunt mituiți cu un platou tradițional țărănesc, acești aleși nu au nevoie de 365 de zile pentru o viață decentă și atenție din partea guvernului.
  1
  1
  Raportează
 • postat de Hdhhd
  Marți, 10 Decembrie 2019 14:11
  37.162.226.***
  Să vă fie rușine generație de pensionari. Săraci, dezumanizati, fără demnitate. Sunt alții săraci pe lumea asta dar măcar au demnitate. A fi sărac nu e o scuză.
  2
  21
  Raportează
 • postat de MIHAIL
  Marți, 10 Decembrie 2019 11:36
  188.24.199.***
  SA nu fim prea aspri in a judeca modul in care s-au comportat unii dintre pensionarii dornici sa participe la aceasta sarbatoare;sunt multi,foarte multi oameni care daca nu ar avea aceasta sansa de a petrece REVELIONUL,sigur ar fi ramas acasa,in fata televizorului,de aceea poate aceasta...,,disperare,, aceasta nervozitate,ivita din teama de a nu obtine biletul ravnit!!!NU am mers niciodata la acest REVELION organizat de PRIMARIE dar cunosc o persoana care de cativa ani merge acolo si este foarte incantata de felul in care sunt organizate lucrurile si de cum se distreaza,spunand ca si masa este indestulatoare si cu de toate !!!Eu prefer sa stau alaturi de cativa prieteni si sa ne alegm de pe youtube ceea ce dorim sa scultam si sa vedem in cea mai emotionanta noapte ,dintre ani!!!VA DORESC TUTUROR,ORIUNDE VA VETI PETRECE REVELIONUL MUUUUULTA SANATATE SI SI INDEPLINIREA DORINTELOR!!!SA NE AUZIM DE BINE!!!
  10
  11
  Raportează
 • postat de merlot
  Marți, 10 Decembrie 2019 10:09
  109.102.130.***
  Chiar și în Coreea de Nord este imposibil să faci această fotografie.
  4
  17
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Marți, 10 Decembrie 2019 10:07
  5.13.184.***
  Si nu au bani ,sunt necajiti si bolnavi ,dar cand e vorba de pomeni si reduceri se transforma in balauri.
  2
  36
  Raportează
 • postat de Laurențiu
  Marți, 10 Decembrie 2019 07:04
  64.43.24.***
  ,, A meritat sa stau la coadă. Ne_am amintit de vremurile demult apuse'' spuse o doamna. Ce sa mai zici. După ce vor petrece revelionul, vine alt motiv de bucurie. Coada de început de an la plata impozitelor. De la 1 noaptea....
  2
  26
  Raportează
 • postat de IC
  Marți, 10 Decembrie 2019 05:38
  86.124.206.***
  Ghicitoare - cine a spus : " Tine-i saraci si infometati si cand o sa le dai un colt de paine o sa-ti sarute mana " Pentru cine nu stie raspunsul ... Stalin ,calaul popoarelor( fara vreo aluzie la orientarea unui anumit partid ) . In cazul de fata pupatul mainii echivaleaza cu votul . Nu era mai omeneste ca pensionarii ,cu pensii foarte mici , sa primeasca un voucer de sarbatori ....sau sa li se transforme contavaloarea tichetelor de transport neutilizate ( la valoarea medie a celor utilizate in anul anterior ,pe tara ) in astfel de voucere .......se mai "reducea' si nedreptatea creata prin pensiile speciale ...
  1
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.