Când va porni în cursă Autobuzul lui Moş Crăciun

Când va porni în cursă Autobuzul lui Moş Crăciun
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Datorită Asociaţiei Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi (CIC), pe 23 decembrie 2019, între orele 10,00 – 17,00, „Autobuzul lui Moş Crăciun” va circula pe traseul 102, pentru ca un număr cât mai mare de copiii să se poată bucura de magia sărbătorilor acestor sărbători. Ca şi anii trecuţi, vor fi două autobuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, iar Moş Crăciun, alături de crăciuniţe şi spiriduşi, se vor îngriji ca fiecare copil care urcă să plece acasă cu un cadou dulce şi cu amintiri frumoase.

„Autobuzul lui Moş Crăciun înseamnă o poveste care a zâmbit către Galaţi. În fiecare an, peste 900 de copii primesc dulciuri, jucării, cântă colinde sau recită poezii iar acest lucru se întâmplă din dorinţa de a sărbători bucuria celor mici. Acest eveniment este posibil cu sprijinul Transurb SA, Primăria Galaţi, DEUTZ Romania şi Prosim”, povesteşte CIC despre proiectul de suflet „Autobuzul lui Moş Crăciun”.

Pentru a cunoaşte parcursul autobuzului, consultaţi https://www.facebook.com/CentruldeInitiativaComunitara. Autobuzul nu va opri în toate staţiile de pe traseu şi va avea o frecvenţa de o oră şi jumătate. Plecarea se va face din Micro 19.

Citit 4160 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2019 01:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.