Pensionarii au petrecut pe ritmuri antrenante Revelionul

Pensionarii au petrecut pe ritmuri antrenante Revelionul
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Petrecere de pomină în noaptea dintre ani la patinoarul din Galați. Peste 1.000 de pensionari gălățeni s-au distrat pe ritmuri antrenante, aceștia fiind printre norocoșii care au reușit să își cumpere, cu doar 80 de lei de persoană, un bilet la revelionul organizat de autoritățile locale. Startul petrecerii s-a dat în jurul orei 20,30, iar petrecăreții nu s-au lăsat așteptați pe ringul de dans.

Tonul distracției a fost dat de formația Pacifica, iar apoi ritmurile populare, mult așteptate de petrecăreți, au făcut ca distracția să fie cuvântul de ordine printre pensionari. ”Este foarte frumos. Este primul an în care venim, suntem ieșiți recent la pensie, dar vom mai veni și în anii viitori. Totul este la superlativ”, ne-a spus, în timp ce dansa, o doamnă. ”Este minunat. Am mai fost și în anii trecuți și nu am decât cuvinte de laudă pentru organizatori”, ne-a mărturisit un petrecăreț.

Pensionarii au avut parte de un program artistic pe cinste, asigurat de Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard”, Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formaţia Pacifica, Nelu Borșan, formaţia Unison și formația ”Plai românesc”, aceasta din urmă prezentând obiceiuri şi datini populare. Programul artistic a fost coordonat de Doru Cimpoieru.

Ion Suruceanu ne-a mărturist că se bucură enorm să fie, din nou, alături de gălăţeni pentru a petrece la cumpăna dintre ani. ”Le urez tuturor românilor sănătate și numai bucurii. Mă bucur să fiu aici, alături de gălățeni, la finalul unui an care, pentru mine, a fost foarte frumos, mai ales că am împlinit 70 de ani”, ne-a spus, chiar înainte de a urca pe scenă, Ion Suruceanu.

Petrecăreții au făcut și pauze între rundele de dans, mai ales că organizatorii le-au pregătit și un meniu tradițional, care a cuprins păstrăv cu mămăligă, usturoi şi lămâie, mixt grill cu garnitură de legume mexicane, dar și plăcintă cu brânză. Au fost servite băuturi precum coniac, vin alb, şampanie, apă, suc şi cafea.

Distracția s-a terminat spre dimineață, iar pensionarii au promis că și anul viitor vor participa la petrecerea organizată de municipalitate special pentru ei.

Citit 8518 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2020 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.