Şi-a pierdut viaţa din cauza intoxicaţiei cu fum

Şi-a pierdut viaţa din cauza intoxicaţiei cu fum
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Bereşti şi Târgu Bujor au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bereşti. Alarma s-a dat vineri, 3 ianuarie 2020, la ora 1,40, iar cele patru maşini de stingere au lucrat pentru lichidarea incendiului până dimineaţă la ora 6,00. Când au ajuns la locul intervenţiei, pompierii au constatat că focul se manifesta generalizat la întregul acoperiş. Salvatorii au reuşit localizarea incendiului, nu înainte însă ca flăcările să se extindă şi să afecteze o parte din acoperişul locuinţei învecinate.

Din interiorul locuinţei, pompierii au reuşit să scoată o persoană vârstnică, intoxicată cu fum. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului, femeia nu a mai putut fi salvată.

"În urma incendiului au ars 250 de metri pătraţi de acoperiş, uşi, ferestre, electrocasnice şi mobilier, bunuri în valoare de 30.000 de lei.

Cauza probabilă care a dus la izbucnirea incendiului este un scurtcircuit la o aerotermă amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile", ne-a declarat Dan Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Citit 1869 ori Ultima modificare Duminică, 05 Ianuarie 2020 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.