Produse de igienă de la Uniunea Europeană

Produse de igienă de la Uniunea Europeană

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Periuţe şi pastă de dinţi, şampon, săpun şi detergent - asta conţin pachetele cu produse de igienă oferite în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2019/2020), derulat de Uniunea Europeană.

Conform Primăriei Galaţi, pachetele vor fi distribuite începând de luni, 20 ianuarie 2020. Pachetele vor fi acordate prin intermediul Cantinei de Ajutor Social, în centrul de distribuţie din Piaţa Ţiglina 1, în parcarea laterală, pe baza buletinului de identitate, iar programul va fi de luni până vineri, între orele 8,00 şi 16,00.

Beneficiarii programului sunt persoanele titulare ale dreptului la venit minim garantat şi familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei. Mai pot primi ajutoare şi persoane aflate temporar în situaţii critice de viaţă (victime ale calamităţilor, persoane dependente, aflate şi în alte situaţii asemănătoare, stabilite prin anchete sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate), însă numai în cazul în care există stocuri de produse după epuizarea distribuirii pentru primele două categorii menţionate.

Beneficiarii programului vor primi câte o cutie cu produse de igienă, care conţine cinci periuţe de dinţi, patru tuburi de pastă de dinţi de 300 mililitri, un flacon de şampon pentru adulţi de 500 mililitri, un flacon de şampon pentru copii de 800 mililitri, un flacon de săpun lichid de 500 mililitri, un pachet de detergent pudră pentru rufe albe de 1.800 grame şi un pachet de detergent pudră pentru rufe colorate de 900 grame.

Citit 3760 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020 00:37

1 comentariu

  • postat de Ion Luni, 20 Ianuarie 2020 18:23 109.166.132.*** Link la comentariu
    0
    0

    Foarte rușinos pentru România. Bănuiesc că oamenii beneficiari locuiesc în blocurile in care e oprită apa rece. Să le cerem celor din UE și apă! Rușine STAT ROMÂN!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.