Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

APCA Galaţi propune un mod inedit de celebra şi a răspândi Dragostea. Tot ce trebuie să faci este să-ţi aduci jumătatea ori persoana cea mai dragă, vineri, 14 februarie, la Patinoarul Galaţi, începând cu ora 17,00, la un eveniment devenit deja tradiţie, plin de culoare, muzică, voie bună, surprize şi mai ales fapte frumoase. ”Visuri pe gheata” a ajuns la a cincea ediție grație partenerilor care organizează evenimentul alături de APCA, printre care se evidențiază ”Fundaţia Sportul Galaţean”, care îşi propune încă o dată să fie ajutor important în derularea taberelor special adaptate nevoilor copiilor cu autism.
"Tot ce mai trebuie să ştie inima ta mare e ca biletul de intrare, va fi în scop caritabil, în valoare de 30 lei, fiind inclusă aici şi închirierea patinelor pentru toată durata derulării evenimentului, în limita echipamentului disponibil. Aşa că recomandarea noastră este ca toţi cei interesaţi să fie prezenţi la patinoar, în jurul orei 16,45", anunţă organizatorii pe pagina evenimentului.

Citit 1388 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2020 18:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro