Dacă e vineri, e protestul pensionarilor!

Dacă e vineri, e protestul pensionarilor!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nemulţumiţi de nivelul scăzut al pensiilor, la care se adaugă şi semnalele din ce în ce mai negative, din partea guvernului, cu privire la recalcularea şi impozitarea sau chiar diminuarea pensiilor, pensionarii gălăţeni ies din nou în stradă.

Protestul, care se va desfăşura vineri, de la ora 11.00, se înscrie în seria acţiunilor de stradă pe care liderul Alianţei Europensionarilor din Galaţi, Cristea Toader (FOTO), a stabilit-o pentru acest an.

„Aşa am decis, să ieşim în stradă în fiecare lună, pentru a atrage atenţia autorităţilor asupra problemelor cu care ne confruntăm: nu avem bani de medicamente, pentru plata facturilor şi a alimentelor”.

„În plus, biletele de tratament sunt din ce în ce mai puţine, iar grupele de muncă, nici gând să ni le dea”, a declarat Cristea Toader.

Conform acestuia, protestul va începe mâine, la ora 11.00, în faţa Prefecturii, iar de la ora 12.00, vârstnicii se vor deplasa la Casa Judeţeană de Pensii.

La ambele instituţii, pensionarii vor depune memorii. Cristea Toader mizează pe participarea a trei-patru sute de pensionari la protestul de vineri.

Citit 783 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.