Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"Certificatele de încadrare a copilului într-un grad de handicap şi atestatele de asistent maternal eliberate de Comisia pentru protecţia copilului, precum şi certificatele de încadrare în grad şi tip de handicap eliberate de Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap, a căror valabilitate expiră în perioada de urgenţă, îşi prelungesc valabilitatea până la încetarea stării de urgenţă, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).
Directoarea DGASPC, Manon Cristoloveanu, ne-a asigurat că, dată fiind situaţia, persoanele cu handicap vor primi pensia de handicap normal, atât cât ţine starea de urgenţă.
Părinții sau reprezentanții legali ai copiilor vor transmite actele scanate pentru reînnoirea certificatelor pe adresa dedicată de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru persoane adulte, adresa de e-mail este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Persoanele care nu au acces la internet pot transmite documentele prin poştă, la adresa str. Brăilei nr. 138 B, judeţul Galați, cod 800366. Pentru orice alt tip de solicitare se vor utiliza adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., serviciile poștale și telefoanele de contact: 0236.311.086, 0372.848.112, fax 0236.479.476.

Citit 871 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 17:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro