Certificatele de handicap îşi prelungesc valabilitatea

Certificatele de handicap îşi prelungesc valabilitatea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

"Certificatele de încadrare a copilului într-un grad de handicap şi atestatele de asistent maternal eliberate de Comisia pentru protecţia copilului, precum şi certificatele de încadrare în grad şi tip de handicap eliberate de Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap, a căror valabilitate expiră în perioada de urgenţă, îşi prelungesc valabilitatea până la încetarea stării de urgenţă, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

Directoarea DGASPC, Manon Cristoloveanu, ne-a asigurat că, dată fiind situaţia, persoanele cu handicap vor primi pensia de handicap normal, atât cât ţine starea de urgenţă.

Părinții sau reprezentanții legali ai copiilor vor transmite actele scanate pentru reînnoirea certificatelor pe adresa dedicată de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru persoane adulte, adresa de e-mail este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Persoanele care nu au acces la internet pot transmite documentele prin poştă, la adresa str. Brăilei nr. 138 B, judeţul Galați, cod 800366. Pentru orice alt tip de solicitare se vor utiliza adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., serviciile poștale și telefoanele de contact: 0236.311.086, 0372.848.112, fax 0236.479.476.

Citit 2671 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.