La Cadastru, contact cu publicul doar prin poştă, telefonic şi on-line

La Cadastru, contact cu publicul doar prin poştă, telefonic şi on-line
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi anunţă că, până la finalizarea stării de urgenţă, programul cu publicul este suspendat, în scopul prevenirii şi limitării răspândirii noului coronavirus.

Astfel, primirea sesizărilor, petiţiilor şi memoriilor se va face prin corespondenţă, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau poştă, până la ridicarea restricţiilor impuse de autorităţi pe durata stării de urgenţă.

De asemenea, solicitanţii  pot  primi  informaţii  referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând site-ul OCPI Galaţi : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., dar şi prin intermediul unui call-center, care va funcţiona de luni până joi, în intervalul orar 8,00 – 16,30, şi vineri, între orele 8,00 – 14,00. Audienţele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

Cei interesaţi de serviciile Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi pot obţine mai multe informaţii la - 0236/311774, registrator coordonator BCPI Lieşti   - 0236/835990 - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Registrator coordonator BCPI Tecuci - 0236/818199 - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 3183 ori Ultima modificare Marți, 31 Martie 2020 21:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.