Se caută reporteri de liceu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fundaţia Soros România organizează competiţia naţională pentru licee „Fii reporter la tine în liceu! Fii cetăţean activ în comunitate!” *

Vor fi selectate 6 licee care să participe pe parcursul anului 2010 la proiectul cu acelaşi nume. Echipele trebuie să fie formate din şase elevi de clasa a XI-a şi un profesor coordonator care poate avea orice specializare.

Membrii echipei trebuie să fie familiarizaţi şi să ştie să utilizeze metodele WEB 2.0 (în special blogul) şi să fie familiarizaţi cu conceptul de jurnalism cetăţenesc.

Fiecare echipă va trimite completat formularul de participare până la data de 10 martie ora 17.00.

Formularele pot fi descărcate de pe www.soros.ro sau cerute la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 021.212.11.01/02.

Formularul completat va fi trimis prin email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în format MS Word. Pentru orice alte întrebări vă puteţi adresa persoanei de contact Denisa Ionescu - coordonator programe, la aceeaşi adresă.

Echipele selectate vor fi anunţate în data de 23 martie 2010 prin e-mail. Onorariul pentru profesorii coordonatori va fi echivalentul a 100 euro lunar, în perioada aprilie-decembrie 2010.

De asemenea, vor fi premii în bani pentru cel mai bun autor (300 euro), pentru cel mai bun articol (300 euro) şi pentru cel mai bun ziar (1.000 euro).

Citit 772 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.