Cum se face plata pensiei de urmaş

Cum se face plata pensiei de urmaş
Precizări
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii Galaţi (CJP) anunţă că, în perioada stării de urgenţă, plata pensiei de urmaş se efectuează fără dovada continuării studiilor într-o formă de învăţământ organizată potrivit legii. Documentele care atestă acest lucru pot fi trimise Casei Judeţene de Pensii Galaţi sau Casei Locale de Pensii Tecuci în termen de 30 zile de la data încetării stării de urgenţă.

Prin urmare, în cazul copiilor beneficiari de pensie de urmaş care au vârsta de 16 ani împlinită în perioada 16 martie - 15 mai 2020, în care a fost instituită starea de urgenţă, plata pensiei de urmaş se suspendă începând abia cu data de 1 iulie 2020, dacă până la 15 iunie 2020 nu se prezintă dovada continuării studiilor.

Lămuriri cu privire la plata pensiei de urmaş pot fi solicitate telefonic, la numerele 0236.416.585, pentru Galaţi, şi 0236.820.410, pentru Tecuci. De asemenea, se pot folosi adresele de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Angajaţii CJP menţionează faptul că, pentru o bună comunicare, orice solicitare adresată pe e-mail sau fax va avea menţionat un număr de telefon de contact.

Citit 2651 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2020 10:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.