Poveşti online şi în aer liber, la ”Gulliver”

Poveşti online şi în aer liber, la ”Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Distracţia online continuă la Teatrul "Gulliver" şi azi, 18 iunie, de la ora 20,00, când se dor difuza online experimente amuzante cu Științologul Atomix și Asistenta Mirulix. Vineri, 19 iunie, de la ora 20,00, tot online, veţi putea viziona "Aventurile lui Păcală". Materialele online pot fi vizualizate gratuit pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/.

Duminică, 20 iunie, de la ora 10,30, este programat spectacol "Cei trei purceluşi", care va avea loc în aer liber, în curtea interioară a Teatrului Dramatic, în cadrul unei scene special amenajată în acest sens și adaptată la condițiile impuse de legislația în vigoare. Astfel, tuturor celor prezenți le sunt asigurate măsurile de siguranță corespunzătoare.

Biletele pentru spectacolul "Cei trei purceluși" pot fi achiziționate online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro/alege-spectacol sau de la sediul teatrului, înainte de începerea spectacolului. Prețul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți.

Citit 1499 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iunie 2020 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.