Incendiu de proporții în Țiglina. Un magazin a fost incendiat de un om al străzii

Incendiu de proporții în Țiglina. Un magazin a fost incendiat de un om al străzii
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Un incendiu violent și cu potențial mare de extindere a avut loc noaptea trecută la un magazin cu hrană pentru animale și suplimente nutritive din Tiglina 2, în vecinătatea Școlii Gimnaziale nr. 7. Focul, care a cuprins rapid acoperișul magazinului lipit la rândul său de alte corpuri de clădiri care găzduiesc unități comerciale, a izbucnit puțin după ora 1,00.

Șase ore au fost necesare pentru lichidarea incendiului.

"Au intervenit trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Au ars circa 100 mp acoperiș, tâmplărie și zugrăveală dintr-o încăpere, marfa din magazin. Incendiul a fost lichidat la ora 7,00. Cauza probabilă a producerii incendiului, acțiunea iresponsabilă a unui om al străzii care se încălzea făcând foc în spatele magazinului", a precizat lt. Col Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Citit 6899 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 00:34

10 comentarii

 • postat de Iancu Jianul
  Sâmbătă, 26 Decembrie 2020 11:21
  91.9.252.***
  Oamenii strazii, sunt oglinda unui stat, partea cea urata fireste! Un stat ce-si omoara proprii cetateni, incet si sigur prin alimentatie, batranii in spitale... copii abandonati, adolescentii furati de pesti la produs, folositi in tara si peste hotare!
  Un stat care isi taie craca de sub picioare, distrugand invatamantul, stabilitatea familiei, sistemul de santate...
  Un stat care isi da resursele aproape pe gratis.... nu face infrastructura,.... ce merita?

  NU NE MERITA! Pacat de meleaguri, le avem si ne batem joc de ele!

  Cred ca pune ceva in apa, in paine.. nu-mi explic cum Delasarea, Indiferenta si Nepasarea sunt VIRTUTI DE BAZA A ROMANULUI ACTUAL!
  Venea individul ala si spunea ca se urineaza pe diasoiora, pai mai animalule vorb lui ilici... daca diaspora muncitoare si corecta nu mai trimite sau consuma nici un ban in Romania,,, tarisoasa asta isi pierde brusc 55-60% DIN PIB!
  Stii ce inseamna asta? Ca nu mai primeste locuita de sercviciu sa-ti arzi amantele, card de benzina,,,, vine DNA-ul si ajujngi coleg de celula cu vanzatorul de bere despuiata!

  Hai succeese si la mai rau, ca la mai bine... CHIAR NU MAI CRED!
  Se scumpeste energia electrica cu 17%... din Ianuarie!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Ion
  Luni, 21 Decembrie 2020 22:01
  86.124.202.***
  Si ca ei sunt multi in oras. Un astfel de dromader isi face veacul de 3 ani in statia de autobuz de pe ambele sensuri al traseului 24 CIN-CIN pe str. Nae Leonard. Politia Locala nu vede ca acest om isi face nevoile in acest loc de atata timp?
  0
  5
  Raportează
 • postat de Octav
  Luni, 21 Decembrie 2020 19:26
  188.24.254.***
  Astia care tot latra pe-aici , sustinand frenetic demolarea acelor pravalii, sa-si vada de treaba lor de soareci de biblioteca, sa continue sa linga facturile in vreun birou, sau sa plimbe hartiile dintr-o parte in alta, asteptand cu infrigurare ziua salariului, dealtfel sunt sigur ca nu au pus doua paie in cruce in viata lor!!!
  4
  5
  Raportează
 • postat de Eco
  Luni, 21 Decembrie 2020 17:09
  89.137.230.***
  Cum omul strazii nu are avere proprietarii falimenteaza si angajatii si familiile lor raman pe drumuri. Oamenii strazii de mult fac acolo probleme si trebuie adunati definitiv si duci la un centru. Cine nu a avut asigurare pierde afacerea. In ceea ce priveste darmarea acelor magazine nu sunt de acord pentru ca e suficient spatiu pe trotuar si lumea mai vine in zona sa mai cumpere o haine, un produs ca si asa nu e nimic altceva in zona. Nu ii falimentati si pe astia ca si asa e criza. Oamenii muncesc cinstit.
  2
  12
  Raportează
 • postat de Un galatean, indignat.
  Luni, 21 Decembrie 2020 14:49
  5.13.209.***
  daramati toate sandramalele care strica de 30 ani aspectul din zona, mascand scoala si stricand arhitectura urbanistica, DARAMATI TOATE GUNOAIELE CE SE VOR PRAVALII.
  7
  23
  Raportează
 • postat de Simona
  Luni, 21 Decembrie 2020 13:21
  81.12.149.***
  Cauza probabila? Păi nu se ştie exact?
  Cine este acel om al străzii? De aceştia nu se ocupă chiar nimeni în Galaţiul ăsta?
  0
  20
  Raportează
 • postat de halal tara europeana, mergeti in complex tig. 1 sa vedeti EUROPA.
  Luni, 21 Decembrie 2020 13:11
  90.95.146.***
  acesti oameni ai strazilor care sint atit de multi sint problema societatii noastre, sint cetateni romani. ei sint persoane cu probleme de sanatate, psihice, nu au discernamint mai ales ca nu fac tratamentul corespunzator si persoane "binevoitoare'' le dau bani din care isi cumpara de baut. ei nu pot fi ignorati, nu putem sa ne mai facem ca nu exista. sint generatori de tragedii, incendii, omoruri, violente, fapte ce le comit fara discernamint, nu patesc nimic. toate institutiile publice se fac ca nu-i vad, se pling "localii" ca nu le pot face nimic, in spitale vor sa scape de ei cit mai repede. si unde ii gasim? printre noi, pe strazi, pe trotuare. sintem pusi in pericol pentru ca cei ce trebuie sa ne conduca, alesii nostri, cei platiti regeste din banii nostri ridica din umeri. ei stau in vile, au body-guarzi, soferi pentru ei si copii lor. ei nu se lovesc pe strada de cei bolnavi psihic si care sint cu nemiluita. pina cind "alesii" nu inteleg rolul lor intr-o societate care i-a propulsat in functii aducatoare de bogatii, nu vor trata si aceasta problema de importanta maxima pentru noi, prin legi care sa-i duca in sanatorii, unde sa-i tina cu tratamente adecvate cit e nevoie pina la vindecare sau pina la capatul zilelor lor din banii publici pe care ii platim noi, cetatenii si ii vor lasa pe strazi intr-o mizerie cumplita ce e generatoare de boli pe linga aspectul de infractiuni la care sint predispusi, vom fi nevoiti sa-i vedem pe strazi, sa traim linga ei, sa suportam tot ce pot face ...... halal tara europeana. patronul de acolo, un baiat admirabil ar trebui sa dea in judecata la toate institutiile europene statul roman care nu-i interesat de acest pericol ce exista in societatea noastra, pericol la integritatea noastre fizica si materiala. astazi el e pagubit, miine eu, poimine tu, doamne fereste de copii......
  1
  13
  Raportează
 • postat de eu
  Luni, 21 Decembrie 2020 13:02
  62.231.94.***
  Doamne ferește să treci prin așa ceva și mă refer la oamenii ăia care câștigă o pâine vânzând acolo ..... Mă întreb însă ce mai caută dughenele ălea sinistre acolo, că de boschetari colcăie din anii 90? TOATĂ ȚIGLINA, nu doar zona școlii 7 ! În jurul pieței Țiglina, Orășelul copiiilor, Complex Francezi, Parc șahiști, Centrul de transfuzii, noroc că majoritatea îs foști salariați ai Combinatului, ieșiți cu prima Ordonanță din 1999 sau când o fi fost, și nu au ei treabă cu drogurile că altfel....Primărie, Poliție comunitară, chiar nu se poate face ordine acolo ?
  1
  14
  Raportează
 • postat de Iron IQ
  Luni, 21 Decembrie 2020 10:18
  90.68.85.***
  Sper ca scoala 7 este bine.


  Eu voiam sa o ung cu slănina ca sa o mănânce câinii de pe vremea domnului profesor Zisu!  PS: Construcțiile alea de pe trotuar ar trebui bărbierite ca si garajele.....
  3
  15
  Raportează
 • postat de corneliu
  Luni, 21 Decembrie 2020 09:17
  92.85.13.***
  Asigurare raspundere civila are?Oare ii trebuie?
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.