Alarmă de gradul zero într-un bloc din Centru. Zeci de persoane evacuate, după ce un apartament a luat foc

Alarmă de gradul zero într-un bloc din Centru. Zeci de persoane evacuate, după ce un apartament a luat foc
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Panică printre proprietarii care locuiesc într-un bloc de pe strada Egalității, după ce un apartament în care locuiește o bătrână în vârstă de 87 de ani a luat foc.

Flăcările puternice care au pornit dintr-un dormitor și fumul gros au scos 12 persoane în stradă, până la sosirea pompierilor, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere, cu autoscară și două ambulanțe SMURD.

"12 persoane s-au autoevacuat și 8 persoane dintre care 2 copii au fost evacuate de pompieri. Proprietara apartamentului în vârstă de 87 de ani a fost salvată din apartament. Prezintă intoxicație cu fum și a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital, în stare stabilă", au precizat reprezentanții ISU Galați.

În urma incendiului, provocat de un scurtcircuit la instalația electrică, întregul apartament în care locuia bătrâna a fost distrus.

Citit 4281 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2021 12:00

1 comentariu

 • postat de Refaceţi instalaţiile de încălzire din BLOCURI!
  Miercuri, 24 Februarie 2021 16:38
  81.12.149.***
  Ce bine că aceşti bătrâni care locuiesc în blocurile din Galaţi, majoritatea nu au CT de apartament, că ar fi fost jale mare şi pentru ei şi pentru locatarii vecini!
  Majoritatea acestor bătrâni se spală la lighean de când s-a distrus Sistemul Centralizat şi se încălzesc cu calorifere improvizate conectate la instalaţiile electrice destul de vechi şi care nu suportă surplus de putere (pentru că nu au fost proiectate pentru asta).
  Primarul are destule persoane pe conştiinţă care au murit din aceste cauze, fie prin explozii de CT, fie prun sufocare cu CO2 datorită încălzirii cu gaz de la aragaz pe timp de noapte!!
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.