Tatăl cu scleroză amiotrofică a ajuns în Turcia

Tatăl cu scleroză amiotrofică a ajuns în Turcia
Cornel Vlad, la clinica din Turcia, alături de soția Viorica și de dr. Nurettin Luleci
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Reușită nesperată pentru gălățeanul Cornel Vlad, bărbatul care se confruntă cu o boală teribilă, care l-a dat jos din picioare în mai puțin de un an. Bărbatul, care are 47 de ani și a ajuns într-un scaun cu rotile în câteva luni din cauza sclerozei amiotrofice, a reușit, grație oamenilor impresionați de drama prin care trece, să strângă, în doar câteva săptămâni, banii necesari transplantului cu celule stem pe care medicii de la clinica turcă "Oncotherm" au spus că i-l pot face cu șanse mari de reușită.

Circa 10.000 de euro din suma totală de 14.000 s-au adunat în urma donațiilor pe care oamenii de bine, care au aflat de povestea bărbatului, le-au făcut în contul bancar, în timp ce alţi 5.000 de euro au fost procuraţi de familie printr-un împrumut de la o persoană care le-a înțeles necazul și nevoia urgentă a ajunge în Turcia.

"Nu mai putea aștepta, pentru că boala i-a afectat și mâinile și s-a temut să nu avanseze și mai mult. Cornel e deja acolo cu soția și a început tratamentul, duminică urmând să se întoarcă acasă. Peste trei luni, va trebui să revină la clinică, pentru o nouă cură", ne-a informat o persoană apropiată familiei Vlad.

Cu speranța ca banii strânși atât de repede și experiența recunoscută a medicilor de la Istanbul îl vor ajuta să își recapete într-o mare măsură sănătatea, Cornel Vlad le este recunoscător oamenilor care i-au dat o șansă. Nevoia de sprijin pentru tatăl lovit crunt de boală nu a încetat însă, pentru că datoriile pe care le-a făcut ca să se poată trata cât mai repede vor trebui returnate, costuri pentru alte tratamente sau medicamente neincluse în devizul actual al clinicii pot apărea oricând, iar el este proaspăt pensionar pe caz de boală, cuantumul remunerației fiind destul de mic. De aceea, are în continuare nevoie de sprijinul nostru.

Îl putem ajuta donând bani într-unul din conturile deschise la BRD, pe numele soţiei, Viorica Vlad:

RO40BRDE180SV34192741800 (LEI)

RO08BRDE180SV34193381800 (EUR)

Orice ajutor contează și este important!

Citit 2259 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2021 23:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.