Calendarul admiterii din septembrie

Calendarul admiterii din septembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Învăţământ cu fecvenţă - În calendarul admiterii la studii universitare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă, înscrierea în sesiunea de toamnă se va face între 12 şi 14 septembrie, timp de trei zile.

Apoi, între 15 şi 16 septembrie va avea loc susţinerea probelor - acolo unde este cazul, la Facultăţile de Medicină şi Farmacie, Educaţie Fizică şi Sport, Arte şi Litere, sau Ştiinţe ale Educaţiei, urmată de afişarea rezultatelor şi depunerea diplomelor de bacalaureat în original.

Pe 17 şi 18 septembrie vor avea loc redistribuirile şi afişarea finală a rezultatelor, respectiv depunerea  diplomelor de bacalaureat în original.

Învăţământ cu frecvenţă redusă sau la distanţă - Acelaşi calendar este şi pentru învăţământ la distanţă/ învăţământ cu frecvenţă redusă.  În perioada 12-14 septembrie va avea loc înscrierea, 15 septembrie - afişarea rezultatelor pentru sesiunea septembrie, 17 septembrie - redistribuirea candidaţilor de la specializările unde nu s-a format  o grupă de studii de minim 30 de candidaţi pe baza opţiunilor din fişa de înscriere sau la cerere.

Pe 18 septembrie se va face afişarea rezultatelor finale pentru cele două sesiuni de admitere reunite (iulie şi septembrie).

Datele ne-au fost furnizate de Luiza Şerbănescu, purtător de cuvânt al Universităţii „Dunărea de Jos”.

Citit 1344 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.