Bebeluşii şi mămicile au nevoie de ajutor

Bebeluşii şi mămicile au nevoie de ajutor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bătute de soţi sau alungate din familiile lor, s-au refugiat alături de copii la Centrul Maternal al Asociaţiei NOVA 2002.

Unele dintre femeile sau fetele de aici vor deveni mame pentru prima dată, altele aşteaptă încă un copil având unul sau mai mulţi micuţi alături.

Toate au nevoie de ajutor pentru a avea grijă de copiilor lor. Sau pentru a învăţa cum să devină mame bune.

Atunci când nu mai au pe nimeni care să le întindă o mână, să le înţeleagă şi să le sprijine, Centrul Maternal al Asociaţiei NOVA 2002 le găzduieşte oferindu-le grija şi siguranţa de care au nevoie.

Deşi în Centru pot fi găzduite doar cinci mămici împreună cu câte un copil fiecare, nimeni nu a fost despărţit de mama sau de frăţiorii lui.

Centrul Maternal al Asociaţiei NOVA 2002 are însă nevoie şi de sprijin financiar şi material.

Nu puteţi rămâne indiferenţi la apelul Asociaţiei NOVA 2002:

„Pentru a putea oferi pâinea zilnică a mamei şi laptele sugarului, care nu sunt deloc ieftine, facem eforturi mari”.

„Ştim, de asemenea, că mulţi dintre dumneavoastră, cei care citiţi acum despre noi, despre mămicile şi copiii de care avem grijă, nu aţi direcţionat încă cei doi la sută din impozitul pe anul trecut şi de aceea vă invităm să ne sprijiniţi”.

„Până la 17 mai puteţi depune încă la Administraţia Financiară Formularul 230 (dacă aţi avut venituri din salariu) sau Formularul 200 (dacă aţi avut venituri din activităţi independente)”.

„Puteţi procura formularele de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală  sau de pe site-ul www.stiriong.ro”.

Datele noastre sunt:

Denumirea entităţii non-profit: Asociaţia NOVA 2002

Cod unic de identificare fiscală: 14697966

Cont bancar: RO29CRDZ017A002170481001

Pentru informaţii sau întrebări vă rugăm să ne sunaţi la numărul de telefon 0236-322503, să ne scrieţi la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să ne vizitaţi la biroul nostru din Galaţi, Ţiglina 2, strada Brăilei nr. 138B (în spatele Companiei Arcada)”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Citit 1436 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.