Maria Magdalena Dănăilă, în concert caritabil

Maria Magdalena Dănăilă, în concert caritabil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sâmbătă, ora 19, la Casa de Cultură a Studenţilor *

Ca un fel de preambul la Festivalul Naţional Studenţesc de Folk, „Baladele Dunării”, programat săptămâna viitoare la Galaţi, Maria Magdalena Dănăilă va cânta sâmbătă seara, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi.

Din spectacol, unul mai deosebit, nu vor lipsi un iluzionist, instrumentişti de la Liceul de Artă „Cuclin”, dar şi copii care abia se pregătesc să meargă la şcoală.

Toţi îi vor spune o poveste lui Pavel, un copil de 6 ani din Galaţi, diagnosticat cu autism atipic şi cu retardare mentală moderată cu deficienţă semnificativă a comportamentului.

Spectacolul umanitar „Poveste pentru Pavel” începe la ora 19. O invitaţie, în valoare de 10 lei, nu înseamnă doar o seară plăcută petrecută în oraş, ci şi o şansă în plus pentru recuperarea lui Pavel, care are nevoie de terapie.

Donaţii se pot face şi în urna mobilă a Fundaţiei „Inimă de copil”, găzduită la „Viaţa liberă”, dar şi în contul în lei (RO81INGB0000999900445265), deschis la ING Bank pe numele mamei lui Pavel, Mirela Burhuc.

Invitaţiile se pot procura de la sediul „Vieţii libere”, dar, înainte de începerea spectacolului, şi de la Casa de Cultură a Studenţilor.

Cei care vor să-l ajute pe Pavel, dar şi pe alţi copii din Galaţi cu dizabilităţi vor putea cumpăra diferite obiecte realizate de aceştia, de la standul „Inimă de copil” amenajat în holul Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi.

Citit 511 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.