Casa Judeţeană de Pensii face angajări temporare

Casa Judeţeană de Pensii face angajări temporare
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Cum într-un raport prezentat de Casa Judeţeană de Pensii Galaţi (CJP) la Colegiul prefectural din luna iulie se preciza că instituţia duce lipsă de angajaţi, la nivel naţional s-a luat decizia ca această problemă să fie remediată. Prin urmare, CJP Galaţi anunţă scoaterea la concurs a unor posturi cu viabilitate de câteva luni, în perioada septembrie 2021 - decembrie 2022. Este vorba de 22 de posturi de consilier debutant (19 la Galaţi şi trei la Tecuci) şi de şase posturi de referent debutant (cinci la Galaţi şi unul la Tecuci).

Angajările au ca scop suplimentarea personalului instituţiei pentru recalcularea dosarelor de pensii din sistemul public.

Candidaţii vor depune documentele la sediul Casei Județene de Pensii Galaţi, cu sediul în str. Stiinţei, până pe 30 august 2021, ora 16,30. La depunerea dosarului de concurs se va aloca un număr de înregistrare fiecărui candidat, număr ce va fi folosit la identificarea acestuia la afișarea rezultatelor.

Concursul va avea mai multe etape. Prima constă în verificarea eligibilităţii administrative a dosarelor - proba eliminatorie. A doua este o probă scrisă din bibliografia afişată pe site-ul instituţiei, care constă în rezolvarea unor teste-grilă. Sunt declaraţi admişi la proba scrisă candidaţii care au obţinut minimum 50 de puncte. Eventualele contestaţii vor fi depuse în termen de 24 ore de la data publicării rezultatelor. Etapa a treia constă într-un interviu, ce presupune verificarea cunoștințelor, competențelor și abilităților necesare îndeplinirii atribuțiilor postului. Sunt declaraţi admişi la proba interviu candidaţii care au obţinut minimum 50 de puncte. Eventualele contestaţii vor fi depuse la sediul instituției organizatoare în termen de 24 ore de la data publicării rezultatelor.

Rezultatele finale se afişează la sediul instituției organizatoare şi pe pagina web a acesteia, în termen de trei zile lucrătoare de la ultima probă de concurs, prin specificarea punctajului final al fiecărui candidat şi a menţiunii "admis" sau "respins".

Citit 2981 ori Ultima modificare Vineri, 27 August 2021 23:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.