Gălăţeanul cu cea mai mare medie din ţară la bacalaureat

Gălăţeanul cu cea mai mare medie din ţară la bacalaureat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* El va primi cadou excursia promisă de Adrian Mutu *  Profesorii susţin că e unul dintre cei mai buni elevi de la „Metalurgic” *

Paul Luparu absolvent al Colegiului Tehnic „Aurel Vlaicu” (Metalurgic) este elevul cu cea mai mare medie din ţară la bacalaureatul de toamnă. Ca urmare el va primi ca premiu excursia în Italia promisă de  fotbalistul de la Cesena – Adrian Mutu.  Paul Luparu a promovat examenul de bacalaureat cu media 9.71 (9.65 la română scris, 9.80 la matematică şi 9.70 la fizică). Recunoaşte însă deschis că este la a patra încercare de a promova examenul.

„Nu am fost motivat să am performanţe academice. Dar când am văzut că nu am luat anul trecut note de trecere la fizică şi matematică, m-am înrăit. Mi-am propus să învăţ. Dar n-a fost uşor. Am reuşit abia la a patra încercare”, povesteşte tânărul despre care profesorii de la „Metalurgic” au numai cuvinte de laudă, el fiind în câteva rânduri premiat la concursurile pe meserii.

O poveste interesantă despre cum  a ajuns un tânăr pe culmile succesului, după ce a dat greş de mai multe ori, puteţi citi în ediţia de mâine.

Citit 1756 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.