Petru Alexe, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Oradea

Petru Alexe, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Oradea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prestigiul şcolii gălăţene superioare de industrie alimentară a fost din nou confirmat la cel mai înalt nivel. Decanul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi, prof. dr. Petru Alexe, a primit cea mai înaltă distincţie academică, titlul de Doctor Honoris Causa, din partea Universităţii din Oradea.

Titlul onorific certifică valoarea facultăţii de profil din Galaţi şi îi confirmă încă o dată statutul de lider la nivelul întregii ţări. De altfel, acestea sunt şi concluziile profesorului Petru Alexe, care, modest din fire, a pus pe primul plan recunoaşterea meritelor colective.

„Titlul de Doctor Honoris Causa reprezintă o recunoaştere a rolului de lider al facultăţii noastre în ţară. Şi când vorbesc despre acest lucru nu mă refer doar la istorie, ci şi la rezultatele ştiinţifice recente obţinute de noi în ţară”.

„În primul rând e un rezultat colectiv, o recunoaştere a facultăţii, şi abia apoi este o recunoaştere a meritelor personale. Eu am fost doar pilonul principal în tot acest angrenaj”, a spus profesorul Petru Alexe.

Citit 880 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.