Ploua infernal, iar noi ne băteam …

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fie vreme bună, fie vreme rea, gălăţenii tot puşi pe scandal rămân, la fiecare sfârşit de săptămână. Ba, se pare că pe ploaie – vreme de beţie, somn, numărat bani şi multe altele – concitadinii noştri au turnat pe gât mai abitir ca în weekendurile trecute.

„Numărul cazurilor la care ne-am deplasat pentru a ajuta pacienţi care consumaseră alcool şi suferiseră agresiuni a fost, în aceste ultime zile, cu circa 20 –25 la sută mai mare”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Au fost vecini în toată firea care s-au încăierat, soţi care şi-au luat nevestele la omor, dar şi băieţi şi fete care au ieşit din adolescenţă cu capsa pusă, aşa că n-ar fi simţit că e weekend fără să sară unii la jugulara altuia.

Una peste alta, am trăit un sfârşit de săptămâna relativ normal, chiar dacă niţel mai agitat decât de obicei. Sâmbătă şi duminică, la serviciul de Urgenţe al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi au ajuns zeci de gălăţeni cu traumatisme cranio-cerebrale şi cranio-faciale rezultate în urma agresiunilor de diverse soiuri.

Au fost şi mulţi pe care oamenii legii i-au condus la spital pentru a li se recolta probe în vederea stabilirii alcoolemiei, dar şi destui care au venit singuri după ce au observat că, la beţie, planeta se învârte mai repede sub picioarele lor şi le joacă feste în ceea ce priveşte stabilitatea. 

Citit 552 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.