Încă o zi de înscriere

Încă o zi de înscriere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru că mulţi candidaţi nu au reuşit să îşi pună la punct dosarul, conducerea Universităţii „Dunărea de Jos” a decis să prelungească înscrierea la facultate cu o zi *

Vă puteţi înscrie şi astăzi la concursul de admitere organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Conducerea instituţiei a decis ieri prelungirea înscrierilor cu încă o zi întrucât ieri s-a înregistrat o afluenţă mai mare de candidaţi şi, în plus, unii dintre aceştia au declarat că nu au reuşit să strângă toate actele necesare depunerii dosarelor.

Centrele de înscriere vor fi deschise însă numai în intervalul 8,00 – 12,00. Două dintre facultăţile de la Universitatea „Dunărea de Jos” şi-au încheiat ieri programul. Este vorba despre Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi Facultatea de Arte, care nu vor mai face înscrieri şi astăzi.

Asta din cauză că în această dimineaţă sunt programate probele practice, iar calendarul nu a mai putut fi decalat. Până ieri, la ora 13,30, se înscriseseră nu mai puţin de 2.805 absolvenţi de liceu, cu 3.982 de fişe.

De astăzi încep şi probele

Candidaţii de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport sunt aşteptaţi astăzi, la ora 8,00, pentru proba practică, iar cei de la Facultatea de Arte au programată etapa întâi a probei practice de la ora 9,00, 10,00, respectiv 14,00, în funcţie de specializarea aleasă.

Vineri şi sâmbătă sunt aşteptaţi pentru cea de-a doua etapă. Duminică şi luni intră în concurs şi candidaţii de la Facultatea de Medicină, începând cu ora 9,00. Afişarea primelor rezultate este programată pentru week-end la facultăţile unde nu se dau probe şi până marţi la cele cu testare.

Citit 741 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.