Două specializări noi la masterat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Litere din Galaţi vine anul acesta cu două specializări noi la studii de master. Este vorba de Comunicare şi tehnici de producţie mass-media (în limba română) – 10 locuri la buget, 30 la taxă şi Literatură, film şi reprezentări culturale (în limba engleză) -  10 locuri la buget, 25 la taxă.

Facultatea mai face în prezent înscrieri şi la alte patru specializări: Teoria şi practica textului; Traducere şi interpretariat; Discurs specializat. Terminologii. Traducere; Management educaţional. În total, cele şase specializări au alocate 51 de locuri bugetate şi 169 la taxă.

Media finala de admitere este media aritmetică dintre nota obţinută la interviu (pe baza unor tematici propuse de departamentele organizatoare) şi media generală de promovare a studiilor unversitare anterioare.

„Candidaţii vor putea trece la înscriere două opţiuni din cele şase specializări de master şi, în cazul în care nu vor fi consideraţi promovaţi la prima, vor fi redistribuiţi la cea de-a doua”, ne-a informat secretarul ştiinţific al Facultăţii de Litere, prof. dr. univ. Floriana Popescu.  

Citit 790 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.