Unde parcăm maşina?

Unde parcăm maşina?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă înjuraţi în gând căutând un loc în care să vă parcaţi legal maşina, trebuie să ştiţi că, potrivit viceprimarului PSD Nicuşor Ciumacenco, de la începutul anului şi până în prezent au fost realizate 88 de noi locuri de parcare, valoarea totală a lucrărilor fiind de 150.000 de lei.

Cele mai multe locuri – 43 - au fost făcute pe strada Henri Coandă, din Cartierul Aviaţiei.

Alte 27 de locuri de parcare au fost create în Cartierul Aurel Vlaicu – aferent blocurilor K2A-K2B, iar 18 locuri sunt în Mazepa I, pe strada Gen. Al. Cernat, aferent blocului M7.

Vicele este nemulţumit că în noile locuri de parcare şoferii îşi lasă maşinile oblic sau perpendicular, intrând şi pe trotuar.

Ciumacenco va discuta cu poliţiştii pe această temă şi le va da sarcină să-i someze pe şoferi să folosească aşa cum trebuie locurile de parcare.

Cât despre parcări supraetajate, se află în dezbatere două asemenea investiţii, una pe fonduri europene în zona Liceului „Mihail Kogălniceanu”, prevăzută în Planul Integrat de Dezvoltare, şi una în Mazepa I, pentru care documentaţia a fost trimisă la cadastru, pentru intabulare.

Citit 635 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.