„Ajutaţi-ne să ajutăm!”

„Ajutaţi-ne să ajutăm!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi este ultima zi în care îi puteţi ajuta pe voluntarii Clubului „Aici şi Acum” să-i ajute pe sinistraţii apelor *

Apele par să nu mai aibă linişte în matca lor şi continuă să năvălească peste sărăcia care le-a mai rămas oamenilor. Pentru că efectele inundaţiilor se fac încă resimţite pentru multe familii, Clubul de voluntari „Aici şi Acum” de la Colegiul National „Mihail Kogălniceanu” s-a gândit să le întindă sinistraţilor o mână de ajutor.

De mai bine de 10 zile, 20 de voluntari, elevi ai Colegiului şi trei lideri ai Clubului, doamnele profesoare Rodica Bira, Liliana Săndulescu şi Liliana Cristache, se străduiesc să strângă fonduri cu care să cumpere rechizite şi alte lucruri necesare pentru începerea anului şcolar.

„Aici şi acum” este unul din cele 10 Cluburi IMPACT deschise prin Proiectul „Conectează-te la Comunitate” al Fundaţiei Noi Orizonturi din Hunedoara şi implementat în Galaţi de Fundaţia „Inimă de Copil”.

Echipaţi cu tricourile albastre purtând sigla IMPACT, înarmaţi cu cutii de donaţii confecţionate de ei dar mai ales cu entuziasm şi încredere, grupuri de câte şapte voluntari-liceeni au mers în diferite zone ale oraşului invitând oamenii să se implice: „Ajutaţi-ne să ajutăm”.

Până acum au reuşit să strângă 651 lei, iar după încheierea campaniei stradale, vor cumpăra şi le vor oferi copiilor cele necesare pentru şcoală.

Astăzi, între orele 17.00-19.00 este ultima zi în care îi mai puteţi întâlni pe voluntari în zona Micro 19 (între magazinul Parma şi terasa Tahiti).

„Indiferent cât de mică ar fi suma pe care o puteţi dona, oferită cu drag şi alături de contribuţiile celorlalţi poate însemna mult pentru un copil care are nevoie de ghiozdan şi de încălţăminte pentru a putea începe şcoala în septembrie”.

„Şi amintiţi-vă că, aşa cum spunea Maica Teresa, «nu contează atât de mult ceea ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci»”, transmite în numele inimoşilor voluntari, Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare – Fundaţia „Inimă de Copil”.

Citit 1466 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.