Un nou manager interimar la Infecţioase

Un nou manager interimar la Infecţioase
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean Galaţi a hotărât la sfârşitul săptămânii trecute schimbarea managerului Spitalului de Boli Infecţioase „Sf. Cuvioasă Parascheva”.

Potrivit hotărârii care a intrat în vigoare începând cu prima zi a lunii august, fosta şefă de la unitatea sanitară, economista Mihaela Iamandi, a fost înlocuită cu doctoriţa Mihaela Debita.

După cum a declarat dr. Valentin Boldea, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, din momentul preluării interimatului de la Boli Infecţioase doctoriţa Debita a fost suspendată din funcţia de director coordonator adjunct de la DJSP Galaţi.

„Alte schimbări nu au mai fost făcute deocamdată la nivelul conducerii. Dr. Debita va rămâne în funcţia de interimar până la organizarea concursului de manager al Spitalului de Boli Infecţioase. Nu s-a stabilit o dată pentru că nu am primit metodologia de la minister”, a precizat doctorul Boldea.

Contactată telefonic, noua şefă interimară a evitat să facă orice comentariu până mâine, când se va întoarce din concediu.

Citit 1234 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.