Sănătatea Publică, fără cap

Sănătatea Publică, fără cap
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de luni, Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Galaţi nu mai are conducere şi, ca atare, niciun act care ţine de această direcţie nu mai poate fi semnat. Motivul? Reorganizarea direcţiilor judeţene de sănătate publică din ţară, act care prevede că acestea urmează să fie conduse de directori executivi.

Numai că şeful DSP Galaţi, dr. Valentin Boldea, era încadrat pe funcţia de director coordonator, ajutoarele sale – dr. Liliana Moise şi Angelica Pintilie - fiind încadrate pe funcţie de director coordonator adjunct.

„Marţi am primit, toţi trei, ordine de revocare din funcţie, aplicabile de luni, însă ministerul nu a trimis şi ordine de numire în funcţia de director executiv… Cum s-ar spune, de luni, DSP nu mai are conducere şi nici un act nu mai poate fi semnat. Eu am venit la muncă, doar pentru a lua act de documentele de acolo”, ne-a declarat directorul (până luni) al DSP Galaţi, Valentin Boldea (FOTO).

„Totuşi, am înţeles că ministerul va emite miercuri un act privind numirea noilor directori”, a adăugat Boldea. Ceea ce nu înseamnă neapărat că ordinul va cuprinde aceleaşi nume cu cele ale şefilor revocaţi…

Citit 1768 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.