Care sunt cele mai populare lanțuri de fast-food-uri din oraș

Care sunt cele mai populare lanțuri de fast-food-uri din oraș
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Deși vând mâncare nesănătoasă, majoritatea persoanelor nu rezistă tentației de a se opri la un restaurant de tip fast-food situat pe străzile cele mai populate ale Galațiului.

Fie că sunt în drum spre casă, de la serviciu sau de la școală, ori doar au ieșit să se recreeze, cei mai mulți dintre concetățenii noștri cumpără alimente pregătite rapid, fie pentru dejun, fie pentru cină. I-am întrebat pe gălățeni care ar fi cele mai populare fast-food-uri, cu cele mai accesibile prețuri și totodată cea mai de calitate și gustoasă mâncare, iar răspunsurile au creionat următoarea ierarhie.

Pe primul loc și totodată cel mai lăudat lanț de mâncare din Galați ar fi Simigeria Luca, având, spun gălățenii, printre cele mai accesibile prețuri la mâncarea pe care o putem găsi în galantare, începând de la ștrudelele delicioase, care conțin toate sortimentele de gemuri și brânzeturi, până la celebra pizza și covridogii tradiționali, preferați mai ales de liceenii care au un magazin în apropierea instituției de învățământ. 

„Aici poți găsi ce vrei, de la pizza delicioasă făcută pe vatră, până la foitaje și alte alimente de tip fast-food, cel puțin mie, ca elev, mi se pare că acest lanț de restaurante tip fast-food este printre cele mai bune din Galați”, ne-a spus Andrei Sava, elev.

„Sunt prețuri accesibile pentru toate tipurile de bugete, alimentele fiind proaspete și gustoase, aici totul depinde de ce buget are alocat persoana respectivă”, spune Anca Aurelian, salariată.

Un loc secund în topul preferințelor gălățenilor este ocupat de către lanțurile de restaurante de tip fast-food Full House, având în subordine Pizza Vulcano, respectiv, Chicken House. Acest lanț de restaurante este renumit pentru celebrele minicalzone pe care trebuie măcar o dată să le fi gustat. Prețurile sunt puțin mai ridicate față de Luca, dar Full House este recunoscut ca un loc tradițional pentru acest tip de mâncare în Galați.

„Acesta este tipul de local care este perfect pentru copii, au o pizza foarte bună și crocantă, iar minicalzonele este atracția acestui local. Nu ai cum să spui că nu îți place mâncarea de acolo, fiind în permanență proaspătă”, ne spune Mișu Robert, elev.

Nu poate fi numit neapărat fast-food, mai mult spus un loc în care cafeaua este la putere, acesta fiind localul Fresh, care a făcut furori în rândul adulților și al liceenilor. În acest loc cafeaua și sendvișurile sunt specialitatea casei, fiind locul perfect pentru a lua o gustare rapidă și cu un buget redus, mai ales dimineața. „Mereu când ajung la liceu mă opresc la acest local pentru a lua cafeaua de dimineață, nu ai cum să nu te îndrăgostești de sendvișurile de acolo și de cafeaua fierbinte. Încă un lucru avantajos este faptul că îți poți da comandă telefonică, iar când ajungi să iei direct cafeaua caldă, fără a mai sta la coadă”, ne-a declarat Ignat Laurențiu, elev.

Citit 3149 ori Ultima modificare Luni, 13 Martie 2023 07:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.