Foișor plin de gunoaie, în fața blocului 11C

Foișor plin de gunoaie, în fața blocului 11C
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un spațiu amenajat pentru recreere în fața blocului 11C din Ţiglina III a devenit un veritabil coș de gunoi. Persoanele care stau în zonă spun că aşa este mereu în acel spațiu, din cauza găștilor care poposesc seara să mai spargă o sămânță, în combinație cu o doză de bere sau un energizant. Problema nu apare la consumație, ci la curățenie, pentru că, la plecare, tinerii lasă toate dozele de bere sau energizant pe unde apucă, iar mormanele de coji de semințe rămân pe măsuță şi pe bancă.

Cei de la Ecosal sunt anunțați zi de zi de problemă, vin şi curăță locul, dar, din păcate, în următoarea zi găsesc acelaşi peisaj insalubru.

Locuitorii zonei s-au plâns pe un grup de Facebook făcut special pentru sesizările cetăţenilor şi mulți cred că mai bine s-ar desființa spaţiul decât să fie mizerabil în fiecare zi. "Deja ne-am săturat ca zi de zi să găsim aceleași mormane de gunoaie, în condițiile în care există un coș de gunoi fix în față. Asta este nesimțire, iar cei care ar trebui să-i prindă pe cei ce vandalizează zona nu își fac deloc treaba", ne-au spus câteva persoane care locuiesc în cartier.

 

Citit 2626 ori Ultima modificare Vineri, 31 Martie 2023 20:06

1 comentariu

  • postat de Cetățean
    Sâmbătă, 01 Aprilie 2023 21:08
    5.13.214.***
    Poliția locală mai există pe ștatul de plată al primăriei?.. întreb pentru un prieten..
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.